Adresse: Ulfsbakveien 38, 3267 Larvik. E-post: Larvik@katolsk.no. Bank nr: 3000.15.45627. Tlf: 33179000. Org. nr: 98587312

torsdag 28. oktober 2010

Referat fra årsmøtet til ungdomsgruppen.


Referat fra årsmøtet, søndag 24.oktober 2010
Etter kirkekaffe, i menighetshuset
Etter en lang periode med pause, initierte vi igjen en oppstart på å bygge opp aktiviteret for ungdommer i menigheten. Tidligere, i begynnelsen på høsten hadde vi to møter på utfordring av p. Phu. Det første møte fikk vi besøk av KULIP. Ca. 10 ungdommer fra Porsgrunn fant veien til Larvik hvor vi hadde en slags felles ”åpningen” for ungdomslaget. Det andre møtet vårt var i Porsgrunn, hvor vi sammen med KULIP spilte bowling og spiste pizza. 
Den 24. oktober 2010 hadde vi et årsmøte hvor vi offisielt begynte med å planlegge aktivitetene våre og tenke langsiktig.
På årsmøtet ble vi enig om at: 
-       P. Phu er leder for ungdomslaget frem til et valg blir foretatt. I mellomtiden blir de forskjellige postene i ledergruppen for ungdomslaget utsmykket ved utnevnelse fra lederen, og demokratisk samtykke av ungdommene som var tilstede i møtet. 
-       Maria ble koordinator. Koordinatorens oppgave er hovedsakelig å holde styr på at aktivitetsplanen blir fulgt og gjennomført, samt fordele oppgaver i gruppen.  
-       Linh ble sekretær. Sekretærens oppgave er lederens høyre hånd. Og samarbeid tett med lederen. Med dette i tanken, er sekretæren ansvar at referater i møtene loggført, sende ut invitasjoner og påminnelser i forkant av aktivitetene på vegne av lederen. 

-       Vi trenger to til i ledergruppen for ungdomslaget

En praktisk leder
En "utenriksminister"
-       Lederen, sekretæren, koordinator, praktisk leder og utenriksministeren danner ledergruppen for ungdomslaget. 

Som leder, vil p. Phu rette dette spørsmålet til de det måtte gjelde.


-       Vi ble enig om at vi skal ha møte en gang i måneden, og hvis muligheten byr seg, ved flere anledninger.

-       Neste møte blir fredag 06. november 2010 kl. 19:00 i presteboligen, Ulfsbakveien 38.

-       Vi skal også være vertsmenigheten for Distriktsmøtet 19. – 21. november 2010. Det vil komme ungdommer fra Kristiansand, Arendal, Porsgrunn, Sandefjord og Tønsberg. Det er beregnet at ca. 50 ungdommer kommer til denne anledningen. Nærmere informasjon kommer fortløpende. P. Phu ber at alle holder av helgen til dette. 

-       Ungdomsgruppen er en del av NUK (Norges Unge Katolikker), dermed burde alle være medlem av NUK. Da får vi ikke bare rabatter til de forskjellige landsarrangementene, men også økonomisk støtte årlig, samt alle bladene som kommer fra NUK’s sentrale kontoret. 
-       Felles aktiviteter (Larvik og KULIP) ved anledning.

-   Ledergruppen kommer sammen får å utforme aktivitetsplan for ungdomsgruppen. 
Den, 27. oktober 2010 
Referent, sekretær for ungdomslaget: Linh
Leder: P. Dominikus Nguyen Thanh Phu